Over 20-Something

Ja, hoi! Welkom op de blog 20-Something. Ik ben Cathelijn, 29 jaar – ook een 20-something, dus – en ik woon (grotendeels) in Amsterdam. Ruim 2,5 jaar geleden zegde ik zonder plan mijn vaste baan op en dat bleek stiekem het beste idee ooit. Naast blogger, ben ik (reis)journalist, copywriter en co-founder van de startup JOOST.

Leuk dat je even een kijkje neemt op mijn blog!

Zoals je misschien wel hebt gemerkt, reis ik naast mijn schrijverij nog al te graag de wereld over en sla ik zo nu en dan mijn laptopje open vanaf een andere, zonnige plek op aard. De wereld is groot en er is immers zoveel moois te zien!

Bakkie?
Lijkt het je leuk om eens kennis te maken, of heb je een leuke samenwerking in gedachte? Geef vooral een gil (of stuur een mailtje – wellicht makkelijker), want ik ontmoet graag nieuwe mensen en ben altijd te porren voor een kop koffie.

Nog steeds niet echt een ‘beeld’ bij mij? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram.

LIEFS! ♡

Die 20-nog-wat